Περίοπτο

Η ανάγκη να φαίνεται το διαμάντι σε όλη του την μεγαλοπρέπεια ήταν η αφορμή για να αρχίσει η αναζήτησή σχεδιασμού ενός νέου μοναδικού μονόπετρου. Πέρασαν πολλά χρόνια μελέτης και κατασκευής πρωτοτύπων, χωρίς όμως να καλύψουν αυτή την ανάγκη. Κατά το σχεδιασμό τους φάνταζαν διαφορετικά από τα υπάρχοντα, αλλά μετά την κατασκευή τους το αποτέλεσμα ήταν παρόμοιο με ό,τι υπήρχε για πολλές δεκαετίες.

«Κάποιο βράδυ δημιουργήθηκε στο μυαλό μου ενώ κοιμόμουν, ένιωσα ότι ήταν αυτό που αναζητούσα. Ξύπνησα κ το σχεδίασα. Μετά την κατασκευή του διαπίστωσα ότι γεννήθηκε το μοναδικό τέλειο δαχτυλίδι, το ΠΕΡΙΟΠΤΟ», λέει χαρακτηριστικά ο κύριος Βιλδιρίδης.

Η Μοναδικότητα του «Περιόπτου»

Μερικά απο τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το «Περίοπτο» πραγματικά μοναδικό, είναι τα εξής:

  • Αφήνει ελεύθερο το 93% του πολύτιμου διαμαντιού, ώστε να φαίνονται από παντού οι έδρες του. Οι λάμψεις και η αστραπή του φαίνονται από όλες τις πλευρές κ όχι μόνο από μια, σε όλες τις κλίσεις που παίρνει το χέρι που το φοράει. Έτσι, είτε το βλέπουμε από επάνω, είτε από πλάγια, ξεχύνονται λάμψεις φωτός.
  • Κατασκευάστηκε όχι σαν ένα μονόπετρο, αλλά σαν ένα δαχτυλίδι έκφρασης μοναδικής αγάπης. Το σύμβολο του, η καρδιά, κυριαρχεί και είναι εμφανές. Εκφράζει την αγάπη σας στην πρώτη μεγάλη και καθοριστική στιγμή της ζωής σας, τη στιγμή που το προσφέρετε στον άνθρωπο σας, το ταίρι σας, τη σύντροφο σας, την αυριανή γυναίκα σας. Τη μητέρα των παιδιών σας.
  • Η αδαμάντινη πανοπλία που καλύπτει το ελεύθερο τμήμα της βάσης του, το προστατεύει από τα χτυπήματα και τα σημάδια της χρήσης.
  • Η ειδική κατασκευή του, ώστε να έχει τέλεια εφαρμογή με τη βέρα σας, δίνει αποτέλεσμα αρμονίας και ομορφιάς.
  • Το διαμάντι, εξαιτίας του σχεδιασμού και της κατασκευής του «Περίοπτου» δαχτυλιδιού, φαίνεται 30% μεγαλύτερο από το ίδιο διαμάντι «δεμενο» σε οποιοδήποτε άλλο δαχτυλίδι.

Το «Περίοπτο» δαχτυλίδι, θα το βρείτε αποκλειστικά στα κοσμηματοπωλεία του οίκου Oro Vildiridis στη Θεσσαλονίκη. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.